A Tork S2 folyékony szappan rendszerek kategóriában jársz. A Tork S2 475 ml-es termékcsalád termékeit készletről rendelheted, így pár munkanapos szállítással számolhatsz. Többféle méretből is választhatsz. Magasabb összegű rendelés nagyobb kedvezményeket is kaphatsz, használd ki a vásárlás végösszegére vonatkozó sávos kedvezményeinket! De nézd meg havi akciónkat is, így még további kedvezménnyel kaphatod meg őket.

Összesen 7 találat

Oldalsáv megjelenítése
-4%
Bezár

Tork Premium pipere szappan 475ml S2

649 Ft 625 Ft + ÁFA

Pipere folyékony szappan kellemes illattal. 475 ml-es újrahasznosítható, higiénikusan zárt flakonban kapható. Hajmosásra és tusolásra is alkalmas.

Bezár

Tork Premium kézkímélő, gyöngyházfényű folyékony szappan 475ml S2

665 Ft + ÁFA

Kézkímélő folyékony szappan kellemes illattal.450 ml-es újrahasznosítható, higiénikusan zárt flakonban kapható.Bármely mosdóban felhasználható.

· Hatékonyan tisztítja és ápolja a bőrt

· Környezetvédelmi EU öko-címkékkel rendelkezik
· Bőrbarát, dermatológiailag tesztelt

Bezár

Tork Premium luxus pipere folyékony szappan S2 (475ml)

822 Ft + ÁFA

A Tork Prémium tusfürdő és sampon hatóanyagok összevonásával készült folyékonyszappan az egész test felület tisztítására alkalmazható beleértve a hajat is. Mindennapos használatra is alkalmas, nem szárítja a bőrt. Dermatológialag tesztelt krémes szappan. Ez a termék kiválóan alkalmas előkelő szállodai tusolókba, kiemelkedő sportintézményekbe, szanvonalas iskolákba.

Bezár

Tork ülőketisztító folyadék S2 – 475ml

1 135 Ft + ÁFA

A Tork vécéülőke-tisztító különös megnyugvást jelent a mosdót felkeresők számára. A vécéülőke még higiénikusabb lesz, ha áttörlik vécéülőke-tisztítóval. Könnyen használható a Tork Mini folyékonyszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

Bezár

Tork Premium kéz-és testápoló 475 ml S2

1 390 Ft + ÁFA

A Tork Prémium kéz és testápoló ideális normál, száraz és érzékeny bőrre is. Kéz és testápolóként is alkalmazható. Repce olajat, glycerint és panthenolt is tartalmaz.Ezek az összetevők nyugtató, gyógyító hatásúak, természetes E vitaminban gazdag, amely csökkenti a bőr elváltozásait. A bőrt puhává, simává teszi, természetesen ápolja a bőr felső rétegeit.

 

-18%
Bezár

TORK S-BOX Mini folyékony szappan adagoló 475ml-hez S2

5 418 Ft 4 450 Ft + ÁFA

A Tork mini folyékonyszappan adagoló kissebb forgalmú mosdóhelyiségekbe ajánlott, akár erősen igénybevett helyekre is.

Fehér

  • Tork Elevation
  • megbízható, cseppmentes rendszer, teljes higiéniát biztosít
  • nagy kapacitás, kevés karbantartás
  • robusztus design, megfelelő erősen igénybevett területeken is

 

Bezár

Tork Premium pipere szappan 475ml S2 (8db-os karton ár)

4 990 Ft + ÁFA

Pipere folyékony szappan kellemes illattal. 475 ml-es újrahasznosítható, higiénikusan zárt flakonban kapható. Hajmosásra és tusolásra is alkalmas.