Nézz szét a gépi öblítőszerek és mosogatószerek között. Minőségi márkák termékei, igazán költséghatékonyan tudod tisztán tartani akár több száz ember után maradt koszos konyhai eszközöket, edényeket és evőeszközöket. Nagyobb rendelési mennyiség esetén kérd egyedi árajánlatunkat, a Finish, a Somat és a Clean Center márkák már bizonyított termékeire.

1–12 / 14 találat

Oldalsáv megjelenítése
Bezár

Finish regeneráló só 1,5kg

475 Ft + ÁFA

Annak megakadályozása érdekében, hogy az edényeken vízkő rakódjon le, az edényeket lágyvízzel kell elmosogatni. A Finish mosogató só meglágyítja a vizet, és az edényeken való folt- és vízkőlerakódás megakadályozásával javítja a mosogatószer tisztító hatását.

Bezár

Finish edényöblítő 385 ml

729 Ft + ÁFA

A Calgonit mosogatógépi öblítőszer csillogó fényességet biztosít poharainak és edényeinek.

Bezár

Finish géptisztító 250ml

845 Ft + ÁFA

Idővel mosogatógépében zsiradék és vízkő halmozódik fel, ami miatt a mosogatás már nem lesz olyan hatékony. A Finish mosogatógép tisztító ezen a problémán segít.Hatékonyan tisztítja mosogatógépe láthatatlan részeit.

Bezár

Finish gépillatosító, akasztós, 30 gr

875 Ft + ÁFA

A mosogatógépbe helyezett szennyezett edények kellemetlen szagokat hagyhatnak a gép belsejében. Ez különösen a mosogatógép kinyitásakor és az edények berakásakor okozhat kellemetlenséget.
Próbálja ki a Calgonit mosogatógép-illatosítót. A mosogatógépnek tiszta és friss illatot kölcsönöz anélkül, hogy az edényeken erőteljes illatot hagyna! Így a mosogatógépe mindig friss illatú lesz, amikor kinyitja

Bezár

Finish gépi mosogatópor 2,5kg

1 890 Ft + ÁFA

Calgonit citromos illatú gépi mosogató por.

Bezár

SOMAT XL Multi tabletta 84 db-os

2 800 Ft + ÁFA

SOMAT XL MULTI TABLETTA 60DB-OS

Bezár

Finish Powerball tabletta 76 db-os

3 190 Ft + ÁFA

A készítmény olyan összetevőket tartalmaz, melyek a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják: – zsíroldó hatás – teafolt eltávolítás – öblítő hatás – a mosogatógép vízkő elleni védelme Mosogató só és öblítő adalékokat is tartalmaz a megfelelő hatékonyság érdekében.

-31%
Bezár

Finish Quantum Max tabletta 60 db-os

4 780 Ft 3 290 Ft + ÁFA

A Finish termékek közt forradalmi kialakítású Finish QUANTUMnak nincs külön csomagolása. 3 részből áll, melyek együttesen kiváló tisztítóhatást biztosítanak a mosogatógép minden egyes használatánál. Mert Ön megérdemli, hogy az edényei csillogóan tiszták legyenek!

Bezár

Regeneráló sótabletta, vízlágyításhoz 25 kg

3 350 Ft + ÁFA

Alkalmazható: Automata vízlágyító berendezésekbe, regenerálás céljából. Vízlágyító berendezésekben regeneráló sóként alkalmazható. Tablettás formájának köszönhetően nem áll össze csomókba, így biztosítja a kifogástalan regenerálást.

-11%
Bezár

CC Maximum fertőtlenítő gépi mosogatószer 5L

5 820 Ft 5 165 Ft + ÁFA

Sterilebb mosogatási körülmények, nagyobb élelmiszer-biztonság.

Bezár

Inno-Brite 5l gépi öblítőszer

5 850 Ft + ÁFA

A gépi mosogató öblítő szer alkalmas gépi mosogatás utáni öblítésre. Az öblítés után a felület foltmentesen szárad és vegyszer maradványtól mentes lesz.

-16%
Bezár

CC Trimum gépi öblítőszer, foszfátmentes 5L

7 100 Ft 5 990 Ft + ÁFA

Semlegesített mosogatószer, biztonságosabb mosogatási eredmény.