A fürdőszoba és WC tisztítószer kategóriában találod a “legkisebb” helyiség tisztán tartásához szükséges szereket. A penész elleni sprayket, az általános vízkő- és rozsdaoldókat, a szanitertisztítókat. Tucatnyi kiszerelésben, illatban és olyan hozzáadott anyagokból is választhatsz, mint az ecet vagy a sósav. A jól ismert Flóraszept, Mr. Muscle és Domestos márkák mellett a kedvező áru Kiehl terméket is készletezünk. A termékeket készletről szállítjuk, nagyobb számú rendelés esetén érdemes ajánlatot kérned, hogy még jobb árat kaphass!

1–12 / 37 találat

Oldalsáv megjelenítése
Bezár

DEF WC tisztító gél 2in1 750ml, Ice fresh

269 Ft + ÁFA

A termék kettős tulajdonságú: meggátolja a vízkőréteg képződését és illatosít.

Bezár

Celin vízkô-és rozsdaoldó 3in1 500ml

279 Ft + ÁFA

Kiváló vízkőoldó, hatékonyan oldja a WC-ben lerakódott rozsdafoltot, tisztítja a háztartásban előforduló fém felületeket.

-12%
Bezár

Toilet Kacsa Fresh Ultra Gel WC tisztító 750ml (Duck)

365 Ft 320 Ft + ÁFA

Különleges összetételű koncentrátum, higiénikusan tartja a WC csészét, oldja és megakadályozza a vízkő lerakódását. A különleges nyakkiképzés segítségével a perem alatti részek is tisztán tarthatók

Bezár

MIRAX lefolyótisztító gél 1lt

345 Ft + ÁFA

Mirax Lefolyótisztító gél

Szagtalan tisztítószer gél. Gyorsan, könnyen megszünteti a lefolyóban keletkező dugulást.

Bezár

BREF Wc tisztító Power gél 700ml

395 Ft + ÁFA

A WC higiénikus tisztaságáért és frissességéért. Széles termékskálájával, a toalett-tisztítóktól a folyékony WC-frissítőkig, a Bref a tisztaság szakértője! A Power termékcsaládjával a Bref tökéletes megoldást nyújt a makacs szennyeződések ellen.

Bezár

Domestos WC tisztító gél 700 ml

420 Ft + ÁFA

A megújult összetételű, sűrű Domestos WC-t tisztító gél összetételének köszönhetően a
– vízkőoldás
– frissesség, és
– higiénia
verhetetlen kombinációját biztosítja.

Bezár

DOMESTOS Zero vízkőoldós wc tisztító 750ML

456 Ft + ÁFA

A Domestos Zéró WC vízkőoldó sűrű állagának köszönhetően hosszú ideig megtapad a WC falán, akár a víz alatti részeken és a függőleges felületeken is. Savas formulájának köszönhetően segít eltávolítani a WC csészéből a makacs vízkövet, ezáltal a benne megbúvó kórokozókat is, így nem csak szebbé, hanem higiénikusabbá is teszi a WC-t!

-16%
Bezár

CC Kliniko-Speed fertőtlenítő tisztítószer 750ml, szórófejes

650 Ft 549 Ft + ÁFA

Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja. A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és vírusölő és tuberkulózisölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra.

Bezár

Ajax fürdömester fürdőszobai tisztító 500 ml pumpás

578 Ft + ÁFA

Ragyogóan tiszta fürdőszoba egy szempillantás alatt!
Az Ajax Fürdőszobai Tisztítószer hatékonyan távolítja el a vízkőleralódást, szappanmaradékot, zsíros szennyeződéseket, miközben kellemes illatot hagy maga után. Szabadalmaztatott rozsdásodás gátló formulájának köszönhetően nem károsítja a tisztítandó felületeket.

Bezár

Piszoár illatosító tabletta 400 gr paradiklórmentes

589 Ft + ÁFA

Piszoár illatosító tabletta 400 gr-os, tégelyes

-22%
Bezár

Tiret lefolyótisztító gél 1 liter

825 Ft 645 Ft + ÁFA

Hatékony összetételével megszünteti még a makacs dugulásokat is. A gél formátumnak köszönhetően keresztülfolyik a felgyűlt vízen is. Elpusztítja a baktériumokat és szagtalanít. Mindenfajta fém és műanyag lefolyócsőhöz alkalmas és biztonságosan használható. Elsősorban szerves eredetű dugulások elhárítására használhatja.

Bezár

Floraszept fürdőszobai tisztító 750 ml szórófejes

650 Ft + ÁFA
Spray kiszerelésének köszönhetően kényelmesen használható, eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket (pl. szappanlerakódások, víznyomok) és segít a vízkő eltávolításában. Ragyogó tisztává varázsolja a fürdőszobai felületeket.