A fertőtlenítést és takarítást nehéz túlzásba vinni, viszont ha nem végezzük el, akkor azt mindenki “megérzi”. Ebben a kategóriában mindent megtalálsz ami a baktérium mentes fürdőszoba, irodahelyiség vagy éppen eszközökhöz szükséges. A jól ismert Flóraszept és Domestos márkáktól, a kevéssé ismert de már bizonyított Clean Centr és Suma termékekig mindenből széles kínálatot tartunk. Így akár folyékony, akár tabletta, akár granulátum formájú fertőtlenítők közül választhatsz.

1–12 / 30 találat

Oldalsáv megjelenítése
Bezár

HYPO granulátum 60g (10 liter hypo oldat előállításához)

169 Ft + ÁFA

Fertőtlenítőszer a közegészségügy, kórházhigiénia, vendéglátóipar, élelmiszeripar területén, beleértve a kútfertőtlenítést, medencevíz fertőtlenítést, víztárolótisztítást, tojásfertőtlenítést, madárinfluenza elleni istállófertőtlenítést.

6gr/liter használatra kész hypo oldathoz

Bezár

DALMA Antibakteriális gél 750ml

275 Ft + ÁFA

Fertőtlenítő hatású, antibakteriális, klórtartalmú általános sűrű tisztítószer.
Felhasználható: wc kagylók, lefolyók, csatornák, kádak, mosdókagylók tisztítására.
Hígítva: padlók, csempék, konyhai felületek tiszítására

-20%
Bezár

DOMESTOS 750ml fertőtlenítő tisztítószer

455 Ft 364 Ft + ÁFA
A Domestos olyan fertőtlenítő hatású tisztítószer, 
amely - aktív klórtartalmának köszönhetően - elpusztítja az összes ismert kórokozót, 
így nemcsak tisztít, hanem egyben fertőtlenít is. 
Emellett eltünteti a kellemetlen szagokat, hiszen a szagokat okozó baktériumokat is elpusztítja.
20db/karton
Bezár

Floraszept folyékony fertőtlenítő tisztító -és mosószer 1L

420 Ft + ÁFA
A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma pusztítja a kórokozó baktériumokat. Használható Wc-k, fürdőszobák, konyhai felületek tisztítására, áztatásra, fehérítésre kézi illetve gépi mosáshoz egyaránt.
15db/karton
Bezár

Innofluid TF Klór-T 1 liter fertőtlenítő takarítószer

539 Ft + ÁFA

Folyékony halmazállapotú, erősen lúgos kémhatású aktív klórt tartalmazó általánosan felhasználható kombinált tisztítófertőtlenítőszer koncentrátum speciális detergens keverékkel, jó nedvesítő hatással.

Bezár

DOMESTOS általános tisztítószer 1 liter

549 Ft + ÁFA
Fertőtlenítés és hatékony tisztítás kényes felületekre. Alaposan tisztít és segít a padlón élő kórokozó baktériumok elleni védelemben. Kifejezetten a kényes felületek igényeire lett kifejlesztve. Használata higiénikus tisztaságot és kellemes, friss illatot biztosít.
12 db/karton
-16%
Bezár

CC Kliniko-Speed fertőtlenítő tisztítószer 750ml, szórófejes

650 Ft 549 Ft + ÁFA

Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja. A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és vírusölő és tuberkulózisölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra.

-31%
Bezár

Cif Prof. 2in1 konyhai tisztító és fertőtlenítő 750ml

905 Ft 625 Ft + ÁFA

A Cif professional egy illatmentes tisztító- és fertőtlenítőszer, mely alkalmas minden élelmiszerrel érintkező felület tisztítására. Hatékony a legtöbb mikroorganizmus ellen és eltávolítja a zsírt és odaszáradt ételmaradékot.

6db/karton

Bezár

Domestos fertőtlenítő spray 750ml

775 Ft + ÁFA
 A Domestos Fertőtlenítő hatású tisztító spray egyedi formulájának köszönhetően tisztít és pusztítja a kórokozókat. Egyszerűen kezelhető, tökéletesen ráirányítható a felületekre, melyeket csillogóan és higiénikusan tisztává varázsol. Nagyszerűen elbánik a makacs szennyeződésekkel, a konyhai zsír- és penészfoltokkal is.
12 db/karton
Bezár

Domestos higiénikus fertőtlenítő kendő 60db

779 Ft + ÁFA

A Domestos Higiénikus törlőkendő speciális klórmentes összetételének köszönhetően higiénikusan tisztít. Használata egyszerű, praktikus, visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magunkkal vihetjük és nyilvános helyeken jó szolgálatot tehet, pl. kilincs, telefon, WC deszka stb. letörléséhez.

Bezár

CC Dodacid fertőtlenítő szanitertisztító és vízkőoldó (citomsavas) 750 ml

781 Ft + ÁFA

Mindennapos vízkőoldás, zöldalma illatú szaniterek

Bezár

CC Bioccid fertőtlenítő felmosószer 1 liter

959 Ft + ÁFA

A HACCP-ben előírt fertőtlenítő hatással rendelkezik. Az ÁNTSZ által elfogadott fertőtlenítő felmosószer. Fertőtlenítő hatását az Országos Tisztiorvosi Hivatal laboratóriumi vizsgálata szavatolja