A már nagyon sok helyen bizonyított Kiehl márka napi tisztító- és ápolószereivel nem foghatsz mellé. Az 1-10 literes kiszerelés miatt igazán gazdaságos áron, kiváló német minőségben kapod a tisztítószereket, amikkel akár több tucat helyiséget is napi szinten ápolhatsz és tisztíthatsz.  Nézd meg, hogy havi akciónkban megkaphatod-e még ennél olcsóbban őket. A termékeket készletről szállítjuk neked; ha nagy mennyiségben rendelnél, akkor kérd egyedi árajánlatunkat!

Oldalsáv megjelenítése
Bezár

Ambital-eco Konzentrat öko ápoló tisztítószer 1l

1 730 Ft + ÁFA

Forradalmian új Öko-tisztító-, ápolószer, mely kitűnő padlóápolást, és környezetkímélő padlótisztítást biztosít. Minden vízálló padlóburkolaton használható.

Bezár

KIEHL Dopomat forte lúgos ipari tisztítószer 10L

8 500 Ft + ÁFA

Nagy hatású, fékezett habzású tisztítószer speciális hatóanyaggal. Oldja a gépolajat, és a zsíros-, kormos-, grafit- és kipufogógáz okozta szennyeződéseket.

Bezár

Ambital-eco Konzentrat öko ápoló tisztítószer 10l

14 060 Ft + ÁFA

A forradalmian új öko-tisztító-, ápoló Ambital-eco-Koncentrátum kitűnő padlóápolást és környezetkímélő tisztítást biztosít. A felületen önfényező ápolófilmet képez. Az Ambital-eco-Koncentrátum csíkmentesen szárad és csúszásgátló összetevőkkel rendelkezik. A környezetkímélő összetevőinek köszönhetően az Ambital-eco-Koncentrátum megfelel az Európai Unió Öko-címke kritériumoknak.