A konyhai tisztítás, higiénia kategóriában a Kiehl nagy kiszerelésű professzionális termékei jelennek meg. A Spül-Blitz fényesre száradó kézi mosogatószerek mellett a Grasset zsíroldók érhetők el kínálatunkban. Ezek a termékek élelmiszeripari és konyhai felhasználásra kiválóan alkalmasak. Szerezz be mindent egyszerűen, egy helyről! Magasabb összegű rendelés nagyobb kedvezménnyel jár, használd ki a vásárlás végösszegére vonatkozó sávos kedvezményeinket!

Összesen 4 találat

Oldalsáv megjelenítése
Bezár

Kiehl Spül-Blitz Green fényesre száradó kézi mosogatószer 1l

697 Ft + ÁFA

Tenzid alapú zsíroldó edénymosogatószer, természetes alapanyagokkal. Anyag- és bőrkímélő, takarékos felhasználás. Minden lemosható tárgyon és felületen használható.

Bezár

Kiehl Grasset zsíroldó 1l

1 306 Ft + ÁFA

Gyorsan ható lúg alapú korróziógátlót tartalmazó anyag, hideg vagy meleg vízben jól használható, habszegény, lágy citrom illatú termék.
Könnyen eltávolítja a növényi vagy állati eredetű olaj- és zsírmaradványokat.

Bezár

Grasset zsíroldó 5l

4 808 Ft + ÁFA

Lúgos alapú, gyors hatású konyhai tisztítószer a növényi- és állati eredetű zsír-, olaj- és fehérjemaradványok eltávolítására. Hideg és meleg vízben egyaránt alkalmazható. Korrózióvédelemmel. A termék kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, melyeket az élelmiszer-ipari, konyhai felhasználásra engedélyeztek.

Bezár

Kiehl Spül-Blitz Green fényesre száradó kézi mosogatószer 10l

5 140 Ft + ÁFA

Kézi mosogatószer koncentrátum.  Rendkívül koncentrált termék bármilyen intézményi környezetben történő alkalmazásra.