Flóraszept fertőtlenítő tisztító -és fehérítőszer 1000ml (Karton - 15 db)

Raktáron

Flóraszept fertőtlenítő tisztító -és fehérítőszer 1000ml (Karton - 15 db)

1000 mlFertőtlenítőÁltalános

Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer. Biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat.


Flóraszept fertőtlenítő tisztító -és fehérítőszer 1000ml (Karton - 15 db) leírása

Felhasználás: Fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer. Biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat.

 

Adagolás: Kis felületek esetén tömény használata javasolt: öntse a felületre, hagyja hatni, majd 5 perc után öblítse le vízzel. Hígítva kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható falfelületek higiénikus tisztítására.

Kiváló fehérítő hatású. Fehér pamut, len és kender anyagok áztatására javasoljuk. A 90 ml folyékony Flóraszeptből és 5 l vízből álló keverékben áztasson legalább 30 percig, majd alaposan öblítse ki a ruhákat és a szokásos módon folytassa a mosást. Ne használja színes textíliákhoz, gyapjú, selyem vagy egyéb kényes anyagokhoz.

 

Egyéb: Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket! Fémekre korrozív hatású lehet! Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz!

Flóraszept fertőtlenítő tisztító -és fehérítőszer 1000ml (Karton - 15 db) tulajdonságai

  • Kiszerelés (ml): 1000 ml
  • Tisztítandó felület: Általános
  • Tulajdonság: Fertőtlenítő

Flóraszept fertőtlenítő tisztító -és fehérítőszer 1000ml (Karton - 15 db) letölthető dokumentumai