Domestos Pine Fresh fertőtlenítő tisztítószer 750ml (Karton - 20 db)

750 mlFertőtlenítőÁltalános

Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos minden ismert kórokozófajt elpusztít. 

Leírás

Napi használat esetén a szabadalmaztatott Hygiene Molecules összetevőivel egész napos védelmet biztosít önnek és családjának a WC-ből öblítéskor kiszálló kórokozók ellen. Továbbfejlesztett összetételének köszönhetően még hosszabban tapad meg a WC falán az öblítés után. 


Használati tanácsok: 

Hígítás nélküli fertőtlenítéshez: 

- WC kagylók: fecskendezze a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyja hatni 15 percig. A még jobb hatás és a szennyeződések eltávolítása érdekében hagyja hatni éjszakára. 

- Konyhai/fürdőszobai lefolyók: a nyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a kellemetlen szagokat. Hagyja hatni 5 percig. 

- Mosdókagylók/kádak/mosogatók: fecskendezze a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse le. 


Hígítva fertőtlenítéshez: 

- Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék): 120ml Domestos / 5 liter víz. Hagyja a felületre rászáradni. Ne használja hígítás nélkül a padlón! 

- Mosogatókendők, szivacsok: oldjon fel 120ml Domestost fél vödör vízben, áztasson 30 percig. 


Hígítva fehérítéshez: 

- Adjon 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyja ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítse ki. Mindig műanyag edényt használjon. Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is. 1kupak= 15 ml. 


A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

Termék tulajdonságok

  • Kiszerelés (ml): 750 ml
  • Tisztítandó felület: Általános
  • Tulajdonság: Fertőtlenítő

Letölthető dokumentumok